Automaattinen käsidesi annostelija Heke Importilta

Löydät Hekeltä nyt helposti liikutettavat Septy Point-käsidesiannostelijat. Käsidesiautomaatit sopivat esimerkiksi julksiin tiloihin käsidesipisteiksi. Lue käsidesiannostelijoista lisää ja ota yhteyttä.


HEK ja HER lineaarijohteet Heke Importilta

Tutustu Heken uusiin lineaarijohtimiin. Ne sopivat moniin tarkoituksiin, esimerkiksi automaatioon, ovien siirtelyyn ja robotiikkaan. Lue Heken lineaarijohtimista lisää täältä.


Auto Tig-Kylmälangansyöttäjä Heke Importilta

AutoTIG -langansyöttäjä koostuu syöttömoottorista, 4-pyörävetoisesta langansyöttömekanismista, lankakelasta säädettävällä vaimennusvoimalla ja pyörivästä TIG-polttimen pidikkeestä. Tämä malli on yhteensopiva kaikkien TIG-hitsauskone- ja TIG-poltintyyppien kanssa täytelangan syöttämiseksi automaattisesti, tasaisesti ja hitaasti. Se tarjoaa portaattoman langan syöttönopeuden säädön, langan juuttumiseneston ja automaattisen irrotuksen. Käyttäjä … Lue lisää


Nostoraksi kaasupulloille

Hekeltä saatavilla nyt uudet nostoraksit kaasupulloille. Nostoraksit soveltuvat painavien kaasupullojen siirtoon trukin tai nostokurjen avulla. Lue lisää tuotesivulta.


E-weld -Suoja Hitsaukseen Heke Importilta

Plasma- ja laserleikkauksessa leikattavan materiaalin alla oleva rimoitus vaatii paljon huoltoa sekä korjauksia. E-weld -suojan avulla huoltotyö helpottuu. Tutustu tuotteeseen täällä.


Surfox -kiillotustankki Heke Import Espoo

Surfox -kiillotustankki on innovatiivinen tankki peittaukseen ja sähkökiillotukseen. Surfoxin kiillotustankki on ratkaisu pienten ja vaikeasti puhdistettavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kappaleiden käsittelyyn (esim. ruuvit, jouset jne.). Voit tutustua kiillotustankkeihin täällä.


 

Lähetä kysely