HEK ja HER lineaarijohteet Heke Importilta

Tutustu Heken uusiin lineaarijohtimiin. Ne sopivat moniin tarkoituksiin, esimerkiksi automaatioon, ovien siirtelyyn ja robotiikkaan. Lue Heken lineaarijohtimista lisää täältä.


Auto Tig-Kylmälangansyöttäjä Heke Importilta

AutoTIG -langansyöttäjä koostuu syöttömoottorista, 4-pyörävetoisesta langansyöttömekanismista, lankakelasta säädettävällä vaimennusvoimalla ja pyörivästä TIG-polttimen pidikkeestä. Tämä malli on yhteensopiva kaikkien TIG-hitsauskone- ja TIG-poltintyyppien kanssa täytelangan syöttämiseksi automaattisesti, tasaisesti ja hitaasti. Se tarjoaa portaattoman langan syöttönopeuden säädön, langan juuttumiseneston ja automaattisen irrotuksen. Käyttäjä … Lue lisää


Nostoraksi kaasupulloille

Hekeltä saatavilla nyt uudet nostoraksit kaasupulloille. Nostoraksit soveltuvat painavien kaasupullojen siirtoon trukin tai nostokurjen avulla. Lue lisää tuotesivulta.


E-weld -Suoja Hitsaukseen Heke Importilta

Plasma- ja laserleikkauksessa leikattavan materiaalin alla oleva rimoitus vaatii paljon huoltoa sekä korjauksia. E-weld -suojan avulla huoltotyö helpottuu. Tutustu tuotteeseen täällä.


Surfox -kiillotustankki Heke Import Espoo

Surfox -kiillotustankki on innovatiivinen tankki peittaukseen ja sähkökiillotukseen. Surfoxin kiillotustankki on ratkaisu pienten ja vaikeasti puhdistettavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kappaleiden käsittelyyn (esim. ruuvit, jouset jne.). Voit tutustua kiillotustankkeihin täällä.


 

Lähetä kysely