» » » »

Hitsaussaumojen puhdistuslaite

Ruostumattoman teräksen hitsauksessa lämpövyöhykkeelle syntyy passiivitilan muutoksia ja värillisyyttä, jotka on poistettava korroosio-ominaisuuksien ja siistin ulkonäön palauttamiseksi.

Patentoitu Surfox Cleaning System -järjestelmä tarjoaa ennennäkemättömän ajansäästön ruostumattoman teräksen hitsaussaumojen käsittelyssä ja pinnan alkuperäisen kirkkauden palauttamisessa. Pinnan värjääntyminen (sinistyminen) esim. TIG- ja pistehitsauksessa voidaan poistaa ja alkuperäinen kirkas pinta palauttaa hetkessä eikä muita käsittelyjä tarvita.

Surfox Cleaning System -järjestelmä on vallankumouksellinen vaihtoehto peittaustahnalla passivoimiseen, joka on hidas ja kemikaaleille altistava menetelmä tai hioma-aineille, joilla alkuperäistä pinnanlaatua on vaikea saavuttaa.

Surfox Cleaning System -järjestelmä säästää aikaa ja on turvallinen. Sen elektrolyyttinen puhdistusneste aktivoidaan elektrolyyttisesti, jolloin sen voimakas puhdistusominaisuus saadaan käyttöön.

Puhdistusnopeus on n. 1,5 m/min. suoraa saumaa. Puhdistuskemikaalia kuluu n. 1 litra / 100 m saumaa kohti.

Surfox-laitteilla pystytään myös kiillottamaan sauma, kun käytetään tasavirtaa (DC).

Surfox-laitteita on neljää eri kokoa: SurfoxMini, Surfox 104, Surfox 203/204/205 sekä Surfox 305.

Voit ladata Surfox Cleaning Surfox Mini, Surfox 104 ja Surfox 203/204/205-laitteiden PDF-esitteen tästä, sekä Surfox 305-laitteen PDF-esitteen tästä.

 

Ominaisuudet:

  • Siirrettävä – siirrä kone työkohteeseen
  • Mukava – puhdistusaine siirtyy automaattisesti puhdistuskärkeen integroidun pumppujärjestelmän avulla – ei läikkymistä, aina oikea määrä puhditusainetta
  • Nopea – tyypillisen TIG-hitsaussauman puhdistusnopeus on n. 1 m/min
  • Puhdistuskärkisukkia löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin
  • Laitetta on helppo käyttää – se on nopea ja turvallinen
  • Surfox Cleaning System on monipuolinen, se toimii kaikenlaisilla pinnoilla; kiillotettu, peili jne. vaurioittamatta pintaa
  • Surfox Cleaning System -laitevalikoimasta löydät juuri sopivan laitteen sinun tarpeisiisi – SurfoxMini, 104, 203/204 ja 305
  • Surfox 305 on valikoiman laitteista tehokkain – se on kaksi kertaa tehokkaampi (900 W) kuin Surfox 205 (450 W)

 

Toimintojen esittelyvideot:

Passivointi

Neutralisointi

Merkkaus

 

Laitevalikoiman esittelyvideot:

Surfox Mini

Sufox 104

Surfox 203/204/205

Surfox 305

 

Lähetä kysely