Surfox Cleaning -laitteilla voidaan poistaa värit TIG:llä ja MIG:llä hitsatuista ruostumattomien terästen saumoista sekä passivoida ne. Valikoimastamme löytyvät myös Poli-huovat Surfox Cleaning -laitteille, teolliset puhdistus- ja suoja-aineet, juuritukitaustateipit sekä uutuutena kaasupulloihin kätevät ja ergonomiset nostokahvat.

Tutustu jarrupalavalikoimaamme täällä.

Dailymag -karamoottorit sopivat moneen käyttöön. Niitä käytetään laajasti mm. säädettävissä sängyissä, hammaslääkärituoleissa ja pyörätuoleissa.

Heke Importin laaja ja monipuolinen laakerivarasto kattaa yli 20 000 laakerinimikettä. Valikoimasta löytyy muun muassa SKF, NSK, FAG-laakereita sekä LDK Silver-laakereita.

Lue lineaariliiketuotteistamme lisää täältä.

Saatavilla eri valmistajien paisunta-istukoita, turvaistukoita ja paisunta-akseleita. Mitoituskaavakkeen löydät sisäsivuilta.

Heke Importin prosessinohjaimet ovat monitoimisia tiedonkeruumoduuleja prosessien mittaukseen ja valvontaan, jotka sisältävät satoja esiasetettuja toimintoja. Unimeter XQL mittaa, kerää tietoa sekä valvoo. Kaikki samassa laitteessa.

Puhdistusainevalikoimastamme löydät tuotteet sekä henkilöhygieniaan, että teollisuustarpeisiin.