Heke Import Oy on keskittynyt teollisuuden eri alojen komponenttien, laitteiden ja koneiden myyntiin. Eri osista tullaan kokonaisuuksiin – mekaniikasta automaatioon – joiden avulla voidaan eri osia yhdistelemällä rakentaa uusia koneita ja laitteita. Tuotevalikoimamme laajentuu jatkuvasti ja seuraammekin tiiviisti alan kehitystä sekä uusien tuotteiden tuloa markkinoille siten, että pysymme alan kehityksen eturivissä.

Palvelemamme toimialueet käsittävät useat teollisuuden alat aina prosessiteollisuudesta valmistavaan konepajateollisuuteen. Erityisesti prosessiteollisuuden kunnossapito toimii merkittävänä varaosien hankkijana. Konepajateollisuuden tarpeet vaihtelevat mekaanisista komponenteista automaatiotekniikan elektronisiin, sähköisiin sekä älyä sisältäviin komponentteihin.

Heke Importin vahvuuksiin kuuluu sen asiakasläheisyys. Yrityksemme ottaa asiakkaidensa yksilölliset toiveet huomioon ja keskittyy laadukkaiden tuotteiden toimituksen ohella erinomaiseen asiakaspalveluun. Täten tuotevalikoimamme ei rajoitu vain sivuillamme esillä oleviin tuotteisiin, vaan kattaa myös tuotteet joita asiakkaamme erityisesti tarvitsevat mutta eivät välttämättä löydä katalogeistamme.

Ilmaston lämpenemisen sekä muiden ympäristötekijöiden vuoksi pyrimme kiinnittämään erityistä huomiota komponentti- sekä teknologiavalinnoissa ympäristöä ja energiaa säästäviin ratkaisuihin, joita muun muassa kestomagneettiset kytkimet edustavat.

 

Lähetä kysely